YOUSSEF!

Offline

Offline voor het goede doel

Het eerste wat ik doe als ik wakker ben, is de statussen op mijn Facebook en Twitter controleren. Ik blijf er heel de dag mee bezig. Gemiddeld plaats ik 12 tot 15 posts per dag.

Enkele dagen geleden zette hij als grap op Facebook dat hij de sociale media twee maanden niet zou gebruiken. De mededeling werd weggelachen. “Stand-upcomedian Sven Hardies zei dat het mij nooit zou lukken. Hij zette daar 100 euro op in. Al snel sloten twee anderen zich bij deze weddenschap aan.”

De opbrengst van de weddenschap wordt verdeeld over 2 goede doelen:

Weeskinderen (Amana)

De helft van de opbrengst gaat naar Amana, een organisatie die zich bekommert om weeskinderen in Marokko. Deze groep is heel kwetsbaar en we willen hen graag helpen. Het doel is om met de opbrengst naar Marokko te reizen en om de kinderen te voorzien van alle hulp die we kunnen bieden. Dit kan enkel met jouw steun.

Daklozen (Al Ikram)

De helft van de opbrengst gaat naar daklozen in Antwerpen. Youssef hielp eerder al Achmed, Pierre & Eddy. Met de opbrengst gaat hij nog 5 à 10 anderen van alles voorzien, van nieuwe kledij, haircut, eventueel onderdak, voeding enz. We hopen dat we enkelen terug kunnen betrekken in de maatschappij. Dit kan enkel met jouw steun.

Je kan er hier alles over lezen: wwwonderland.be/offline

Naar boven